Bezorging en verzending

Mocht een bepaald product niet op voorraad zijn, staat dit vermeld bij het artikel in de webshop. U krijgt altijd een bericht, indien de levering langer duurt dan 5 werkdagen. Uiteraard vermelden wij dan eveneens de verwachte levertijd.

Wanneer wij de betaling hebben ontvangen wordt uw bestelling binnen enkele dagen gereed gemaakt voor verzending. U ontvangt een bericht zodra uw bestelling is verzonden. Na verzending hebben wij geen verdere invloed meer op de bezorging ervan, wij zijn dan geheel afhankelijk van de levering en diensten van de vervoerder.

Bij bepaalde artikelen en locaties kiezen wij ervoor om de order zelf te bezorgen. Indien dit het geval is nemen wij contact met u op om dit met u af te stemmen. Te allen tijde besluit Ideetje Wonen op welke wijze vervoer plaats vindt.

LET OP: Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies en/of schade tijdens verzending van uw order.

Afhalen in de winkel

Naast het bieden van verzending en bezorging kunt u de bestelde artikelen ook af halen in onze fysieke winkel. U betaald dan natuurlijk geen verzendkosten, wel dienen de producten van te voren betaald te worden. U ontvangt een e-mail wanneer de bestelling klaar staat.

Adresgegevens:
Grootzand 35
8601 AR Sneek

Afhalen kan alleen tijdens onze openingstijden:
Maandag 13:00 – 18:00 uur
Dinsdag 10:00 – 18:00 uur
Woensdag 10:00 – 18:00 uur
Donderdag 10:00 – 18:00 uur koopavond 19:00 – 21:00 uur
Vrijdag 10:00 – 18:00 uur
Zaterdag 10:00 – 17:30 uur
Zondag gesloten* (afhalen op zondag**)

* Elke eerste zondag van de maand = koopzondag
** Neem voor afhalen op zondag eerst contact met ons op

Klantenservice
Menu