Algemene voorwaarden Ideetje Stijlvol Wonen

Indien u een bestelling plaatst bij Ideetje wonen verklaart u akkoord te gaan met onderstaande betalingsvoorwaarden

Wij leveren in Nederland inclusief de Waddeneilanden en op verzoek in Duitsland en België, neem daarvoor contact met ons op via info@ideetjewonen.nl Let op dat buitenlandse leveringen worden belast met de in dat land geldende B.T.W.-tarieven en met de naar dat land van toepassing zijnde verzendkosten.

Wanneer u een webshop bestelling plaatst, heeft dat een betalingsplicht tot gevolg.
24 uur per dag kan er een bestelling geplaatst worden.

Orderbevestiging

Zodra u bij ons een bestelling heeft geplaatst krijgt u van ons een orderbevestiging via de mail. Daarin staat een overzicht van de door u bestelde artikelen en de kosten daarvan, inclusief de eventuele verzendkosten en BTW

Betaling en verzendkosten

U kun bij ons betalen via Ideal. Het inwisselen van een cadeaubon van vooralsnog niet, dit kan alleen in onze fysieke winkel. Wij hanteren een standaard tarief voor het verzenden van artikelen, ongeacht wat voor artikel u besteld. Het tarief in Nederland en de Waddeneilanden is standaard € 9,95. Verzending buiten Nederland brengt andere tarieven met zich mee, mocht u dit graag willen neem dan contact met ons op via de mail.

Bezorging en verzending

U krijgt altijd een bericht, indien de levering langer duurt dan 5 werkdagen. Uiteraard vermelden wij dan eveneens de verwachte levertijd.

Wanneer wij de betaling hebben ontvangen wordt uw bestelling binnen enkele dagen gereed gemaakt voor verzending. Na verzending hebben wij geen verdere invloed meer op de bezorging ervan, wij zijn dan geheel afhankelijk van de levering en diensten van de vervoerder.

Bij bepaalde artikelen en locaties kiezen wij ervoor om de order zelf te bezorgen. Indien dit het geval is nemen wij contact met u op om dit met u af te stemmen. Te allen tijde besluit Ideetje Wonen op welke wijze vervoer plaats vindt.

LET OP: Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies en/of schade tijdens verzending van uw order.

Afhalen in de winkel

Naast het bieden van verzending en bezorging kunt u de bestelde artikelen ook af halen in onze fysieke winkel. U betaald dan natuurlijk geen verzendkosten, wel dienen de producten van te voren betaald te worden. U ontvangt een e-mail wanneer de bestelling klaar staat.

Adresgegevens:
Grootzand 35
8601 AR Sneek

Afhalen kan alleen tijdens onze openingstijden:
Maandag 13:00 – 18:00 uur
Dinsdag 10:00 – 18:00 uur
Woensdag 10:00 – 18:00 uur
Donderdag 10:00 – 18:00 uur koopavond 19:00 – 21:00 uur
Vrijdag 10:00 – 18:00 uur
Zaterdag 10:00 – 17:30 uur
Zondag gesloten* (afhalen op zondag**)
* Elke eerste zondag van de maand = koopzondag
** Neem voor afhalen op zondag eerst contact met ons op

Ruilen en retourneren

Na ontvangst heeft u 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te ruilen. Deze bedenktijd gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument. Binnen deze termijn kunt u de artikelen aan ons retour zenden, mits deze in onbeschadigde staat zijn, ongeopend en in de originele verpakking. U kunt kiezen voor een ander artikel uit ons assortiment, of u krijgt uw betaling retour. Het bedrag van het geretourneerde artikel zal aan u terugbetaald worden. De kosten voor retourzending zijn voor u eigen rekening. Houdt u er rekening mee dat bij het retour zenden van artikelen de Algemene wettelijke voorwaarden gelden. Kosten van beschadiging en vermissing zijn voor uw rekening.

Terugbetaling vindt plaatst binnen 30 dagen na ontvangst van geretourneerde artikel(en)

Klachten

Heeft u een klacht met betrekking tot de geleverde artikelen of behandeling van uw bestelling? Neem dan binnen 48 uur na ontvangst van de levering contact met ons op en wij zullen er alles aan doen om tot een oplossing te komen. U kunt het contactformulier invullen op de website of neem telefonisch contact op.

Tel: 0515 431 485

Vervoersschade

Alle bestellingen worden door ons conform de Algemene Voorwaarden van de vervoerder verzonden. Mocht u een beschadigde zending ontvangen dan verzoeken wij u ons hiervan binnen 48 uur na ontvangst in kennis te stellen. Indien de beschadiging is veroorzaakt tijdens het verzenden dan dient u dit te bewijzen en dan zijn de kosten voor Ideetje Wonen.

Let op: vergeet u ons in te lichten met betrekking tot vervoersschade of doet u dit te laat, dan vervalt uw recht op garantie. Uiteraard verwijzen wij u eveneens naar de Algemene Voorwaarden van de vervoerder. Indien retourzendingen beschadigd door ons worden ontvangen en niet conform de Algemene Voorwaarden van de vervoerder zijn verzonden, dan vervalt uw garantie en behouden wij ons het recht voor u aansprakelijk te stellen voor de ontstane schade.

Overeenkomst

Indien na ontvangst van het op de orderbevestiging vermelde totaalbedrag, levering van de bestelling niet binnen vier weken heeft plaatsgevonden, dan heeft u het recht de overeenkomst met ons te ontbinden en kunt u ons verzoeken tot terugbetaling van het door u betaalde bedrag. Wat hiervoor staat geldt neem ik aan niet als we bijvoorbeeld een eetkamerstoel op de webshop zouden zetten en de levertijd hiervan 5 weken is. Dit geldt uitsluitend indien door ons geen andere afspraken met u zijn gemaakt over het tijdstip van levering of als wij verzuimen u te informeren inzake een mogelijke vertraging bij de levering van artikelen.

Prijsafwijkingen

Wij behouden ons het recht voor om prijsverhogingen toe te passen. Wij zullen u bij prijswijzigingen informeren. U heeft dan de mogelijkheid de koopovereenkomst te ontbinden.

Privacyverklaring

Ideetje Wonen verklaart hierbij nadrukkelijk dat alle door u verstrekte adresinformatie en persoonsgegevens uitsluitend zullen worden gebruikt ten behoeve van haar eigen administratie en informatieverstrekking. Persoonsgegevens worden niet doorverkocht en niet ter beschikking gesteld aan derden.

Contact

Heeft u vragen naar aanleiding van wat u gelezen of op de site gezien heeft, neem dan gerust contact op via het contact formulier of telefonisch.

Klantenservice
Menu